Klantenservice

Retourneren

Heb je producten besteld via deuren.nl en wil je deze retourneren? Lees dan op deze pagina over de voorwaarden en de werkwijze.

Is je bestelling verkeerd of beschadigd geleverd?
Heb je een ander artikel ontvangen dan besteld of is het artikel beschadigd geleverd? Laat het dan binnen 48 uur weten via onze klantenservice, via e-mail klantenservice@deuren.nl of telefonisch via 088 1885 185. Wij doen ons best om het probleem snel op te lossen. We kunnen je vragen om foto’s, dus gooi de verpakking niet weg.
Voorwaarden retourneren

Op het retourneren van online bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van Webwinkel Keur van toepassing.

Je kunt het product binnen een termijn van 14 dagen bij ons retour melden. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons terug te sturen. Retourneren kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Wanneer het artikel niet in de originele verpakking terug kan, graag goed beschermend inpakken, zodat er tijdens transport geen schade kan ontstaan.

Heb je een retourafspraak ingepland voor een grote terugzending zoals een deur? Leg de artikelen dan zo klaar dat de chauffeur ze gemakkelijk en snel kan inladen.

Maatwerkdeuren & deuren met bewerkingen mogen niet retour
Maatwerkdeuren of deuren met een extra bestelde bewerking (zoals glasmontage, een slotklos, scharnierinkrozing) kunnen niet worden geretourneerd. Bij deze bestellingen vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Beschadigde of vuile materialen worden door ons niet gecrediteerd. Is het artikel beschadigd geraakt bij het uitpakken of daarna? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor de schade.

Werkwijze retourneren

Je mag wettelijk binnen een periode van 14 dagen een bestelling retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van de ontvangst van de bestelling. Standaard producten (die niet voor je op maat zijn gemaakt) mag je zonder opgaaf van een reden terugsturen. Hieronder leggen we uit hoe dit kunt doen:

Voor bestellers met een account

 • Log in op "Mijn Deuren" account. Ga naar Mijn bestellingen, klik op Bestelling bekijken. Onder de datum van de bestelling (linksboven) klik je op de link retourzending.
 • Selecteer het te retourneren product, en vul de overige velden in, zoals de gewenste oplossing.
 • Klik op bevestigen.
 • Wij gaan daarna je retouraanvraag beoordelen. Hier ontvangt je snel bericht van.

Voor bestellers zonder account

 • Bestellers zonder account kunnen via het retourformulier een retour-aanvraag indienen. Vind je bestelling door het invullen van al je gegevens (bestelnummer, achternaam en e-mail of postcode)
 • Klik op de link retourzending
 • Selecteer het te retourneren product, en vul de overige velden in, zoals de gewenste oplossing.
 • Klik op bevestigen.
 • Wij gaan daarna je retouraanvraag beoordelen. Hier ontvangt je snel bericht van.

Terugzending na akkoord retour | Kleine producten via DHL
Kleine zendingen kun je via DHL naar ons toe sturen, naar:

Dekker Hout
t.a.v. Webshop Retouren
Dijkleger 8
4131 MA Vianen

Terugzending na akkoord retour | Grote producten: via onze pakketdienst
Producten zoals binnendeuren, buitendeuren en kozijnen zijn te groot zijn voor verzending via DHL. Deze kun je door ons op laten halen. De kosten hiervan zijn € 55,- en komen voor eigen rekening. Na het aanmelden van deze retouren nemen we contact met je op om een ophaal-afspraak te maken.

Het is niet mogelijk de producten zelf bij ons aan te leveren. Retourneren gaat dus altijd via DHL of via onze eigen pakketdienst.

Retourtermijnen op een rij
 • Je hebt na het leveren van het producten 14 dagen de tijd om één of meerdere producten retour aan te melden.
 • Na het retour aanmelden heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
 • Na aanmelden van het retour betalen wij het bedrag van het bestelde product binnen 14 dagen terug. Via de de gekozen betaalmethode (iDEAL of credit card).
Kosten retourneren
Een groot product zoals een binnendeuren of buitendeur retour sturen via onze pakketdienst kost 55,-. Voor het retourneren van kleine producten via DHL betaal je de standaard DHL kosten, afhankelijk van de grootte en gewicht van het pakket. 
Uitbetaling na retourneren

Als de retour in goede orde is ontvangen, ontvang je binnen 14 dagen na ontvangst de terugbetaling van de bestelde producten (exlusief de verzendkosten). De terugbetaling loopt via dezelfde rekening als waarmee je de bestelling hebt betaald.

Back to top