Klantenservice

Bestellen

Op onze website kun je zelf je deur(en) naar eigen wens samenstellen. Laat je inspireren, kies je eigen stijl en model, selecteer de juiste maat en  uitvoering en bestel de deur direct via onze webshop. Hoe mooi is dát.

Omdat we zelf leverancier zijn van Austria Deuren en Forza Deurbeslag vind je bij ons het complete assortiment. Alle producten op deze website zijn uit voorraad (snel) leverbaar.

Veilig bestellen via deuren.nl
Bestellen via deuren.nl is veilig. We voldoen aan de voorwaarden van WebwinkelKeur. Het versturen van bestelgegevens of contactgegevens via het offerte-formulier gaat via pagina's die beschermd zijn met SSL-certificaat. Ook het betalen via iDEAL of credit card gebeurt via een beveiligde verbinding. Meer informatie over het opslaan van je gegevens kun je vinden in onze privacybeleid. Kijk je alleen maar rond, dan slaan we na jouw goedkeuring ook (cookie) informatie op, bekijk de cookie-policy om te zien wat we opslaan en hoe je je voorkeuren kunt wijzigen.
Verkooppunten met showroom

Wil je onze deuren eerst bekijken, wil je graag persoonlijk advies óf ben je op zoek naar extra services zoals het inmeten of afhangen van de deuren? Austria heeft een groot netwerk van verkooppunten met showrooms. Zoek via onze pagina verkooppunten een deurenspecialist bij jou in de buurt. 

Levertijd
Producten die op voorraad zijn kunnen al binnen 3 tot 8 werkdagen geleverd worden. Als je bij een binnendeur of buitendeur een bewerking selecteert kan de levertijd langer worden. Kleine producten (deurbeslag) worden via DHL geleverd. Grote producten worden via onze bezorgdienst geleverd. Bekijk de klantenservicepagina Bezorgen voor meer informatie. Levering op de Waddeneilanden kan enkele dagen langer duren.
Bestelling wijzigen of annuleren
Zodra we je bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag. Het wijzigen of annuleren van een order is daarom niet meer mogelijk. Heb je een fout gemaakt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice via klantenservice@deuren.nl of telefonisch via 088 1885 185. Wij zullen nagaan of annuleren of wijzigen nog mogelijk is, maar we kunnen het niet garanderen. Als annuleren of wijzigen niet meer lukt dan kun je na ontvangst van de bestelling deze retourneren via de retourprocedure
Maatwerk & voorwaarden

Binnendeuren, buitendeuren of deur-kozijn-combinaties die we speciaal voor jou maken of bewerken kun je na het bestellen niet meer kosteloos annuleren of wijzigen. Na het ontvangen van de producten kun je ze ook niet retour sturen, ze zijn namelijk speciaal voor jou gemaakt, en vallen daarom niet onder de retourvoorwaarden. Heb je speciale maatwerk wensen? Vraag dan een maatwerk-offerte aan. Voor maatwerkproducten gelden dezelfde voorwaarden: na accorderen van de offerte kun je deze niet meer kosteloos annuleren of wijzigen. 

Zakelijke klant?
Neem dan contact op met Dekker Hout, en informeer naar de mogelijkheden om via www.dekkerhout.nl te bestellen. Ben je deurenspecialist en wil je Austria Deuren opnemen in je deurenassortiment? Neem dan contact op met onze binnendienst via klantenservice@dekkerhout.nl.
Back to top