Retour aanvragen

Je mag wettelijk binnen een periode van 14 dagen een bestelling retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van de ontvangst van de bestelling. Standaard producten (die niet voor je op maat zijn gemaakt) mag je zonder opgaaf van een reden terugsturen. Producten met een bewerking (maatwerk) mogen niet worden geretourneerd. Bezoek voor meer informatie de pagina retourneren.

Bestellers met een account kunnen een retour aanvragen via MijnAcount. Bestellers zonder account kunnen kunnen via deze pagina een retour-aanvraag indienen. 

Werkwijze
Vind je bestelling door het invullen van al je gegevens (bestelnummer, achternaam en e-mail of postcode). Klik na het invullen van het laatste veld op enter om je gegevens te zoeken. Selecteer daarna het te retourneren product, en vul de overige velden in, zoals de gewenste oplossing. Wij gaan daarna je retouraanvraag beoordelen. Hier ontvangt je snel bericht van.

 

Bestellingen en Retouren

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig bij het retourneren? Bel ons op (0)88 - 1885 185 of stuur een e-mail naar klantenservice@deuren.nl. Onze klantenservice is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 

Back to top