Klantenservice

Garanties

Op de productpagina’s geven we aan hoe lang er garantie wordt gegeven op een product. Op de meeste deuren geven we 12 jaar garantie, mits er is voldaan aan onze garantievoorwaarden. De garantie die wij geven gelden naast de wettelijke garantie, dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten.

Garantie bij bestelling

Is er iets misgegaan met de bestelling, heb je een ander artikel ontvangen dan besteld of is het artikel beschadigd geleverd? Laat het dan binnen 48 uur weten aan onze klantenservice. Wij doen ons best om het probleem snel op te lossen. We kunnen je vragen om foto’s, dus gooi de verpakking niet weg. Als een geleverd product aantoonbare productiefouten heeft zullen wij de deur(en) opnieuw leveren of de aankoopsom terugbetalen. Wij doen dit in overleg, neem in deze gevallen ook zo snel mogelijk contact met ons op.

Garantievoorwaarden deuren

Op de meeste binnenendeuren geven we 12 jaar garantie, mits er is voldaan aan onze garantievoorwaarden:

  • Controleer de goederen op schade en specificatie bij ontvangst. Teken eventuele schade en of andere opmerkingen direct aan op de vrachtbrief en onderteken deze. Schade en/of andere reclamaties zijn achteraf niet mogelijk.
  • Deuren dienen droog en vlak opgeslagen en vervoerd te worden.
  • Deuren dienen tijdens de opslagperiode niet aan direct zonlicht te worden blootgesteld.
  • De Verwerkingsvoorschriften Austria binnendeuren dienen in acht genomen te zijn. Bekijk op de pagina Downloads de verwerkingsvoorschriften per deurenserie.
  • Geheel of gedeeltelijk bewerkte deuren kunnen niet worden geruild, evenals deuren die uit de  oorspronkelijke verpakking genomen zijn of waarvan de verpakking beschadigd is.
  • Deuren tot 211,5 cm dienen tenminste aan twee scharnieren of paumelles en een sluitpunt te worden afgehangen. Deuren hoger dan 211,5 cm ten minste aan drie scharnieren of paumelles en een sluitpunt. Bij Cabana deuren adviseren wij om altijd 4 scharnieren toe te passen. De kwaliteit van kant en klaar afgelakte binnendeuren dient op minimaal 3 meter afstand en loodrecht ten opzichte van het deurblad beoordeeld te worden
Garantietermijn producten
Wij garanderen een garantermijn voor een periode van 12 jaar na aankoopdatum voor binnendeuren uit de volgende series: Sense, Balance, Nero Legno, Cabana, Dutch Line, Colour Lux Plus, Svenska en Classic Black & White. Mits er is voldaan aan de verwerkingsinstructies.
Wij garanderen een garantermijn voor een periode van 5 jaar na aankoopdatum voor binnendeuren uit de volgende series: Svenska, Svenska DKC, Freeslijn, en alle vlakke binnendeuren (boarddeuren) voor een periode van 5 jaar na aankoopdatum, als er is voldaan aan de verwerkingsinstructies.
Wij garanderen een garantermijn voor een periode van 6 jaar na aankoopdatum voor alle buitendeuren.
Back to top