City Line

Harlingen

    • Massief Merbau hardhout
    • Klassiek design
    • Zeer stabiel en duurzaam
City Line - Harlingen
De City Line Harlingen is een tijdloze voordeur met een Klassiek design, die gemaakt is van massief Merbau hardhout. De deur is voorzien van een draairaam en een sierrooster. Merbau is waarschijnlijk de beste hardhoutsoort voor deuren, die garant staat voor stabiliteit, hardheid en duurzaamheid. De deur is voorzien van 6 jaar garantie.

De Harlingen is op traditionele wijze gemaakt van Merbau stijlen en dorpels, watervast MDF panelen en verlijmd met oerdegelijke deuvelverbindingen.

Opbouw 
De Harlingen is een massieve Merbau voordeur met vochtwerende MDF bossing panelen en wordt standaard geleverd met losse weldorpel en in verstek en op maat gemaakte isolatieglaslatten. Bossing is de schuin afgewerkte rand van een paneel van een deur. Door de opbouw van de deur kan de Harlingen worden voorzien van een briefsleuf volgens wettelijke richtlijnen. De klassieke deur is voorzien van een sierrooster en draairaam met mat chroom-kleurig draairaambeslag. Het aluminium rooster is voorzien van zwarte primer en dient te worden gespoten in de gewenste kleur. De standaard voorraad deur is 39 mm dik. Afwijkende diktes zoals 54 mm of 56 mm zijn als maatwerk te bestellen.

Glas 
Het 18 mm isolatieglas (geen HR) kent een opbouw van 5-9-4 mm en is in blank glas los bestelbaar.

Bewerkingen 
De deur wordt geleverd met een 120 micron grijze Prime Quality Sikkens verf op waterbasis. Infrezing en montage van de meegeleverde waterdorpel,  van een driepuntssluiting en/of tochtvaldorpel, scharnierinkrozing en het aflakken van de deur zijn vanzelfsprekend mogelijk in onze fabriek in Vianen. Kies voor de aflaklaag crème wit (RAL 9001), zuiver wit (RAL 9010), standgroen (Sikkens LO.20.15) ook wel grachtengroen genoemd, Geldersblauw (Sikkens U4.15.10), antraciet grijs (RAL 7016) of gitzwart (RAL 9005). Je kan zelf bepalen welke kleur je aan de binnenkant van de deur wil aanbrengen en welke kleur aan de buitenkant.

Door de extra brede stijlen en dorpels is de Harlingen tot 5 cm in de breedte te versmallen en tot 10 cm in de hoogte in te korten.

Deurbeslag 
De mat zwarte FORZA veiligheidsset Anna, de FORZA deurknop Anthony, de RVS FORZA veiligheidsset Caroline of de RVS FORZA deurknop Cassius past heel mooi bij de Harlingen, Het mat zwarte deurbeslag staat vooral erg mooi als de deur zwart wordt afgelakt.

Serie Klassieke City Line 
De City Line Klassieke voordeuren zijn ongekend populair. In vele details kunnen wij onze echte liefde voor deuren tot uiting laten komen. Het vakmanschap bij deze deuren is goed terug te zien. De deuren met roosters; sierrooster met eventueel een draairaam en de prachtige afrondingen van de deur zijn een genot voor het oog. Door de extra brede stijlen en dorpels zijn de deuren perfect op maat te maken voor ieder bestaand kozijn. De massieve Merbau hardhouten deuren zijn volgens de KOMO norm geproduceerd en extreem stabiel en robuust.

Eigenschappen

Product Details

Product Details
ArtikelCity_line_harlingen

GEBRUIK

GEBRUIK
Ruimte(s) Toegangsbereik
ToepassingBuitendeur

GENERAL

GENERAL
MerkAustria Deuren
CategorieCity Line

KENMERKEN

KENMERKEN
HoutsoortHardhout
Inkortbaar10 mm aan alle zijden
KleurGrijs
KleuromschrijvingMuisgrijs
MateriaalHout
OpbouwMassieve Merbau hardhouten stijlen en dorpels; verlijmd met deuvelverbindingen.
SamenstellingMassief vochtwerend MDF bossing.
SlotgatNee
Soort verfBehandeld met grijze Prime Quality verf op alkydharsbasis (Sikkens). Elke deur dient na montage te worden afgelakt in de gewenste kleur
Stijl Klassiek

Attributen

Attributen
Levertijd3 tot 8 dagen

Algemeen

Toleranties10 mm tolerantie marge
Garantie6 jaar
#

Informatie over type glas

Bijpassende toebehoren per categorie

Back to top