City Line

Deventer

    • Massief Merbau hardhout
    • Industrieel design
    • Zeer stabiel en duurzaam
City Line - Deventer
De City Line Deventer is een tijdloze voordeur met een industrieel design, die gemaakt is van massief Merbau hardhout. Merbau is waarschijnlijk de beste hardhoutsoort voor deuren, die garant staat voor stabiliteit, hardheid en duurzaamheid.
De Deventer is op traditionele wijze gemaakt van Merbau stijlen en dorpels, watervast MDF panelen en verlijmd met oerdegelijke deuvelverbindingen. Het draairaampje (exclusief glas) en de waterdorpel op passende breedte worden standaard los meegeleverd.

Opbouw 
De Deventer is een massieve Merbau voordeur met vochtwerende MDF bossing panelen en wordt standaard geleverd met losse weldorpel en in verstek en op maat gemaakte isolatieglaslatten. Om inbraak te voorkomen is de Deventer gemaakt voor binnenbeglazing. Het draairaampje wordt standaard onbeglaasd meegeleverd. Door de opbouw van de deur kan de Deventer niet worden voorzien van een briefsleuf volgens wettelijke richtlijnen. De standaard voorraad deur is 39 mm dik. Afwijkende diktes zoals 54 mm of 56 mm zijn als maatwerk te bestellen.

Glas 
Het 18 mm isolatieglas (geen HR) kent een opbouw van 5-9-4 mm en is in blank of mat los bestelbaar. Dit geldt zowel voor het glas van het draairaampje als voor het vaste glasvlak.

Bewerkingen 
De deur wordt geleverd met een 120 micron grijze Prime Quality Sikkens verf op waterbasis. Infrezing en montage van de meegeleverde waterdorpel,  van een driepuntssluiting en/of tochtvaldorpel, scharnierinkrozing en het aflakken van de deur zijn vanzelfsprekend mogelijk in onze fabriek in Vianen. Kies voor de aflaklaag crème wit (RAL 9001), zuiver wit (RAL 9010), standgroen (Sikkens LO.20.15) ook wel grachtengroen genoemd, Geldersblauw (Sikkens U4.15.10), antraciet grijs (RAL 7016) of gitzwart (RAL 9005).

Door de extra brede stijlen en dorpels is de Deventer tot 5 cm in de breedte te versmallen en tot 10 cm in de hoogte in te korten. 

Deurbeslag 
De mat zwarte FORZA veiligheidsset Anna of de deurknop Anthony past heel mooi bij de Deventer, vooral als deze zwart wordt afgelakt.

Serie Industrieel City Line 
De City Line industriële voordeuren zijn tijdloze deuren met een industrieel Bauhaus tintje. Door de extra brede stijlen en dorpels zijn de deuren perfect op maat te maken voor ieder bestaand kozijn. De massieve Merbau hardhouten deuren zijn volgens de KOMO norm geproduceerd en extreem stabiel en robuust.

Eigenschappen

Product Details

Product Details
ArtikelCity_line_deventer

GEBRUIK

GEBRUIK
Ruimte(s) Toegangsbereik
ToepassingBuitendeur

GENERAL

GENERAL
MerkAustria Deuren
CategorieCity Line

KENMERKEN

KENMERKEN
HoutsoortHardhout
Inkortbaar10 mm aan alle zijden
KleurGrijs
KleuromschrijvingMuisgrijs
MateriaalHout
OpbouwMassieve Merbau hardhouten stijlen en dorpels; verlijmd met deuvelverbindingen.
SamenstellingMassief vochtwerend MDF bossing.
SlotgatNee
Soort verfBehandeld met grijze Prime Quality verf op alkydharsbasis (Sikkens). Elke deur dient na montage te worden afgelakt in de gewenste kleur
Stijl Industrieel

Attributen

Attributen
Levertijd3 tot 8 dagen

Algemeen

Toleranties10 mm tolerantie marge
Garantie6 jaar
Keurmerk(en)FSC
#

Informatie over type glas

Bijpassende toebehoren per categorie

Back to top