Forza Binnendeur Deurbeslag

Sluiten
Sluiten

325-326van326producten

Pagina
per pagina
Sorteren op
  1. Vrij & bezet slot Magneet  (model 1264) Zwart
    34,00
      • Zwarte uitvoering
      • Magnetisch
      • Geschikt voor stompe en opdekdeuren
  2. Vrij & bezet slot Mechanisch (model 1099B.1) RVS Nero Legno opdek / Pronto Legno stomp
    75,00
      • RVS uitvoering
      • Geschikt voor Nero en Pronto Legno serie
      • Magnetisch

325-326van326producten

Pagina
per pagina
Sorteren op

Beslag binnendeuren

Binnendeur beslag

Om te zorgen dat uw binnendeur een prachtig complete uitstraling krijgt, heeft u een brede keuze uit ons Austria Deurbeslag. Met ons brede assortiment aan deurbeslag bieden wij u de mogelijkheid om de beste aansluiting te vinden bij uw gewenste interieur stijlen.

Sloten 

Bij Austria hebben we verschillende soorten sloten. Denk hierbij aan een Loopslot, dat geschikt is om de deur met een deurkurk te openen en te sluiten, een Vrij-bezetslot, voor bijvoorbeeld uw wc- en/badkamer, een Dag- en Nachtslot, een Cilinderslot en Slotgatvulling, om uw slotgatopening af te dichten. 

Scharnieren

Austria Deurbeslag heeft een breed assortiment aan Scharnieren. Er zijn zogeheten Swing scharnieren met een verschillende finish, zoals een staal look of een mat chrome look. Deuren met een swing scharnier kunnen een opening tot 180 graden bereiken. Daarnaast zijn er kogellager scharnieren en bladpaumelle scharnieren in meerdere afwerkingen.

Een kogellager scharnier wordt gebruikt bij zowel links- als rechtsdraaiende stompe deuren. De delen van het scharnier draaien op de kogellagers, voor een soepele werking. Een paumelle scharnier bestaat uit twee ongelijke platen: aan de ene plaat een stift en in de andere een gat.

Lees verder

Back to top