City Line

Ypenburg

    • Isolerend
    • Stoere, moderne uitstraling
    • Zeer stabiel
City Line - Ypenburg
De Austria Ypenburg is een stoere, moderne vlakke isolatie voordeur. Door de combinatie van multiplex deuroppervlak met kurkvulling, stabiliteitskokers en hardhout randhout is de deur zowel zeer stabiel als isolerend (ook door het ontbreken van een glasvlak).

De Ypenburg wordt standaard als stompe 39 mm deur uit voorraad geleverd en past daarmee in vrijwel ieder kozijn van huizen. De deur is ook te bestellen als maatwerk deur in een dikkere 54 mm versie voor een hogere isolatiewaarde. Bij toepassing in het oude kozijn kan de 54 mm deur dan ‘verjongd’ worden uitgevoerd.

Opbouw
De Ypenburg is opgebouwd uit hardhout randhout, stabilitatiekokers, natuurlijke kurkvulling en hardhout multiplex beplating aan voor- en achterzijde. De deur is behandeld met Prime Quality 120 micron grijze watergedragen verf en dient nog te worden afgelakt in de gewenste kleur. De los meegeleverde waterdorpel is inbegrepen in de prijs en eveneens grijs geverfd. De Ypenburg kan worden voorzien van een briefsleuf volgens de wettelijke richtlijnen.

Bewerkingen 
De Ypenburg kan 5 cm worden versmald en maximaal 10 cm worden ingekort. Als u ervoor kiest om de deur bij ons op de CNC op exacte maat te laten maken, zal de deur door ons ook gelijk arm geschaafd worden en zal elke bewerkte zijde ook opnieuw grijs gegrond worden. De losse waterdorpel kan dan ook gelijk gemonteerd worden. Infrezing en montage van een driepuntssluiting en/of tochtvaldorpel, scharnierinkrozing en het aflakken van de deur zijn vanzelfsprekend mogelijk in onze fabriek in Vianen. Kies voor de aflaklaag crème wit (RAL 9001), zuiver wit (RAL 9010), standgroen (Sikkens LO.20.15) ook wel grachtengroen genoemd, Geldersblauw (Sikkens U4.15.10), antraciet grijs (RAL 7016) of gitzwart (RAL 9005). Er kan ook worden gekozen voor verschillende kleuren voor de binnenzijde en buitenzijde van de deur.

Deurbeslag
Het FORZA Caroline deurbeslag met kerntrek beveiliging in mat RVS staat erg mooi bij de Ypenburg. 

Serie Modern City Line
De City Line Modern is een serie eigentijdse voordeuren met een isolatiewaarde die beduidend beter is dan de isolatiewaarde van een massieve hardhouten voordeur met glasvlak. Door de opbouw met stabilisatiekokers, hardhout randhout en multiplex deuroppervlak is de deur zeer stabiel en zal daardoor niet snel gaan knellen of uit de driepuntssluiting lopen.

Eigenschappen

Product Details

Product Details
ArtikelCity_line_ypenburg

GEBRUIK

GEBRUIK
Ruimte(s) Toegangsbereik
ToepassingBuitendeur

GENERAL

GENERAL
MerkAustria Deuren
CategorieCity Line

KENMERKEN

KENMERKEN
HoutsoortHardhout
Inkortbaar10 mm aan alle zijden
KleurGrijs
KleuromschrijvingMuisgrijs
MateriaalHout
OpbouwModerne isolerende voordeur met hardhouten randlatten, kurkvulling, stabilisatiekoker aan beide zijden en multiplex beplating.
SlotgatNee
Soort verfBehandeld met grijze Prime Quality verf op alkydharsbasis (Sikkens). Elke deur dient na montage te worden afgelakt in de gewenste kleur
Stijl Modern

Attributen

Attributen
Levertijd3 tot 8 dagen

Algemeen

Toleranties10 mm tolerantie marge
Garantie6 jaar
#

Informatie over type glas

Bijpassende toebehoren per categorie

Back to top